our swimmingpool
facebook

Hotel Garden - Gardameer

Het Garden Hotel Garda heet u van harte welkom aan het Gardameer!

Het Gardameer is een zeer geliefde toeristische bestemming waar toeristen uit de hele wereld elk jaar blijven komen voor een vakantie in het teken van la Dolce Vita en ontspanning.

Het Gardameer heeft veel te bieden aan haar gasten: Zon, Ontspanning, Watersport, Kunst, Cultuur, Vermaak, Enogastronomie en nog veel meer.

In het dorp waaraan het meer de naam (Garda) dankt, ligt het Garden Hotel: een 4 sterren complex aan het Gardameer met zicht op het meer en een zonnige ligging het hele jaar door; omringd door bomen, het Garden Hotel Garda ligt op enkel 150 meter van het meer en van het strand. Het Garden Hotel Garda combineert traditie met modern comfort om haar gasten de beste ambiance te bieden voor een onvergetelijke vakantie.

Comfortliefhebbers zullen in dit 4 sterren Hotel aan het Gardameer het antwoord op al hun reis- en verblijfbehoeften: volledig van airconditioning voorzien, het Hotel beschikt over een eigen parkeergelegenheid, 4 gravel tennisbanen, een intern restaurant en een bar aan het zwembad. En om de beste prijs-/kwaliteitverhouding te waarborgen, biedt het Garden Hotel Garda haar gasten speciale aanbiedingen voor het Gardameer. Onder de speciale aanbiedingen zal iedere liefhebber van het Meer de beste formule kunnen vinden voor zijn/haar vakantie aan het Gardameer.

Welkom aan het Gardemeer en hartelijk welkom bij Garden Hotel!


 

BOOK ONLINE NOW
or call: +39 045.725.51.38
 
 

TESTIMONIALS

"Excellent staff and restaurant - " "Returning to Hotel Garden - It was wonderful to return to the Hotel Garden after several years. " "Well done to all! - We have just returned from another wonderful holiday at the Hotel Garden."
read reviews »

SERVICES HOTEL

Swimming Pool

Private Covered Parking

Free transfer

Restaurant

Free Wi-Fi / Internet point

Air Conditioning / Heating

Tennis courts

see all services ยป Download the brochure
of the Hotel »

RECOMMENDED BY

tripadvisor TRIVAGO marcopolo schlummer atlas adac holidaycheck gardapass
 
hotel garden - feels like home

Via della Madrina, 2 - 37016 Garda (VR) - Italy
Tel.: +39 045.725.51.38
Fax. +39 045.725.56.73
email: hotel@gardengarda.it
 
HOTEL GARDEN - TAX NR 03365490238 - © Copyright 2013 - All rights reserved - Web Turistico WinTrade
Cookies Policy | Privacy Policy and Legal Notice | Cancellation policy